søndag den 23. september 2012

Frida på tur i akademihaven

 Nogle dage er der langt til 10000 skridt.


Udsigten fra den store bro ved videnscentret
Så idag tog jeg en tur i Akademihaven. Et af de steder jeg nyder meget at gå tur.Idag kom Frida med.
Når jeg cykler på arbejde er jeg næsten altid gennem haven enten ud eller hjem. Men nu er det ikke blevet til meget cykleri det sidste halve år. Og heller ikke mange ture i Akademihaven.
Det er fantastisk at ha så flot og velholdt en have/park der er åben for offentligheden. Den bruges flittigt. I dag på vores tur der blev på knap en time mødte vi folk i alle aldre gående, løbende eller cyklende. På søen som jeg nyder rigtig meget var der masser af både der lige skulle ha en tur i det fine efterårsvejr.En af de mange ænder vi mødte på turen.


Åkandeblad, se lige alle symetrierne.


Egentlig bare et træ, men det er så flot at kigge op i.


gammelt træ der er væltet ud i vandet. Ved det er modlys men se lige skyggerne
Skygger

gyldent løv

en af alle de mange trær.Som Frida lige måtte ud at vende på
På vandet var der mange både i alle størrelser bl.a en otter med styrmand. Jeg ved den indeholdt 8 kvinder så det krævede nok en styrmand. Det så hårdt ud, men også elegant. Jeg fulgte den fra de var ovre på den anden side ved Panas, til jeg drejede op af Frederiksvej og de roede videre ned nod Kongebroen.


Otter med styrmand
En fin gåtur i det flotte efteråresvejr med Frida.  Gad vide hvor mange skrit der bliver gået på sådan en findag i Akademi haven.

2 kommentarer:

  1. Smukke billeder du har taget Nancy...fremover skal jeg også til at gå ture i stedet for at ro..jeg meldte mig ud af roklubben i dag, hvor jeg i øvrigt også prøvede at ro otter...jeg sidder som nr. 2 ...set fra højre

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak. Der er så flot året rundt i haven. Jeg har zomet på billederne og set dig.

      Slet